VERBLIJFPLAATS

Bezoek ontvangen we niet, kaartjes daarentegen mogen wel!

Ons adres:

Naam van je sloeber (Olvschool)
J-Hotel
Blauwe Distelweg 2
8660 De Panne

Mocht er zich gedurende deze periode een probleem voordoen, kan je contact opnemen met de directie: 051/30 27 57

FIETSEN EN BAGAGE

De fietsen worden op school binnengebracht op vrijdag 25 mei 2018.  De fietshelm mag dan ook al meegegeven worden (naamtekenen aub)

Graag op voorhand de fietsen nog eens nazien (banden, remmen…. )  Indien er een speciale fietspomp nodig is om de banden op te blazen, deze graag meegeven (naamtekenen)

VERTREK

We verzamelen op maandag 28 mei 2018 om 7u15 op de speelplaats van de school.
Geef je Kids -ID en eventuele medicijnen af aan jouw klasleerkracht.

We laden de genaamtekende valiezen in, geven een zoen en knuffel en vertrekken te voet naar het station.

APART MEE TE BRENGEN OP MAANDAG

- rugzakje met brede schouders MET PICKNICK in een BROODDOOS voor de eerste middag
- 2 drankjes en een vieruurtje

Je ziet ons blij en tevreden terug op vrijdag 1 juni 2018  rond 16u. (op school)

KOSTPRIJS

Ieder kind betaalde reeds een som op voorhand.  De rest wordt verrekend op de rekening van juni.
Een vaste prijs kan pas gegeven worden na de carwash.

Sommige ziekenfondsen geven echter een gedeeltelijke som terug voor het deelnemen aan openluchtklassen.
Neem info bij je ziekenfonds.