Openluchtklassen‎ > ‎Bosklassen‎ > ‎

Praktische afspraken

Bagage
meebrengen maandag 21mei 2018 om 18:00u
(wordt op de vrachtwagen geladen)

Voor een volledige lijst van jouw bagage, klik hier

Geld, drankjes, koeken, fruit, snoep, radio, GSM, fototoestel, juwelen, fietscomputer, fietsslot, ... hebben we niet nodig en laten we thuis.

Al jouw persoonlijke spullen en kledij worden best voorzien van je naam!
Bij schade of verlies van dure voorwerpen kan de school niet aansprakelijk gesteld worden.

Fiets
de fiets (goedgekeurde bosklasfiets!) wordt ook de maandag meegebracht om meteen op de vrachtwagen te laden.

Medicijnen
Duidelijk naam en hoeveelheid en vermelden. Afgeven aan de leerkracht (niet in de valies) bij vertrek op maandagavond.
Identiteitskaart maandag 21 mei afgeven aan juf Hilde.

We verzamelen allen aan de schoolpoort maandagavond 21 mei 2018 om 18:00u om dan later met de trein te vertrekken. Kom op tijd aan want fietsen en bagage moeten nog opgeladen worden.

Enkele helpende handen zijn welkom!

Bij het huiswaarts keren op vrijdag halen de ouders zelf de kinderen op. De bagage wordt ook door hen meegenomen (gaat niet op de vrachtwagen, wel de fiets). Graag om 16:00 uur (wil deze tijd respecteren om het lesschema niet te storen aub). Probeer af te spreken wie er voor vervoer kan zorgen zodat nodeloos kilometerrijden vermeden wordt.

Wegbeschrijving: klik hier

Het afhalen van de fiets kan op vrijdag 24 mei 2018 vanaf 14:30u in onze school of indien niet mogelijk in de loop van de volgende week (de fiets zal in de zaal staan).
Ook hier zijn enkele helpende handen welkom om de fietsen te helpen lossen van de vrachtwagen.

Bij problemen of dringende zaken tijdens de bosklas kan je steeds terecht bij de directeur 051 30 27 57 of bosklasfoon 0486 70 57 61

Leuke kiekjes van de bosklas worden iedere dag toegevoegd bij de facebookpagina van de school

Tijdens de bosklas is er geen bezoek toegelaten van familie om de sfeer niet te schaden. Ook niet zomaar een telefoongesprekje en best geen post versturen.

TIP: informeer bij je ziekenfonds voor een eventuele tegemoetkoming in de kosten voor een openluchtklas.